Jag slutar som ordförande i Influencers of Sweden

influencers of sweden

influencers of sweden

Influencers of Sweden är en fantastisk förening, fylld med entusiastiska och engagerade medlemmar som sedan starten 2016 bygger en organisation som främjar, utbildar och stödjer social media influencers. I maj 2017 blev jag invald i styrelsen och strax därpå blev jag vald till ordförande och skulle leda arbetet i föreningen framåt. Föreningen hade redan då en omfattande verksamhet och vi såg behovet av att snabbt utöka styrelsen och arbetsgrupper för att kunna fortsätta utveckla verksamheten och möta våra medlemmars behov och intressen. Sagt och gjort, vi arbetade hårt med att lägga en bra grund att bygga vidare på.

I samma veva blev min mamma allt sjukare i cancer. Under sommaren 2017 orkade inte hennes kropp mer och en tidig morgon i juli satt jag bredvid henne när hon tog sitt sista andetag.

I samma veva var jag gravid med vårt andra barn. Jag startade igång Ditt barn & Du, jobbade som forskningsassistent och hade familj att ta hand om.

fota pressbilder

Det här året har varit ett speciellt år på så många vis. Fyllt med den största glädjen och djupaste sorg. All ledig tid har ägnats år föreningen, åt att vara med mamma och åt att ta hand om allt som blir när en människa gått bort och lämnar allt efter sig. Och till slut blev även jag sjuk. Kroppen var fruktansvärt trött.

Med det här vill jag säga att jag lämnar för att jag måste. Inte för att jag vill. Arbetet i föreningen har varit tufft men när man ser hur föreningen stärks och den där grunden läggs som man kan bygga vidare på, så är det väldigt lockande att få fortsätta engagera sig tillsammans med de andra.

Paulina Gunnardo

Nu lämnar jag över stafettpinnen till nästa ordförande och jag vill tacka styrelsen för allt ert engagemang och all er förståelse. Särskilt vill jag tacka Clara Löfvenhamn, föreningens vice ordförande, som gjort ett fenomenalt jobb och axlat ordföranderollen då jag varit borta. Clara är en klippa och en ledare av rang.

Nu önskar jag den nya styrelsen och alla ni andra som engagerar er i föreningen varmt lycka till! Och tack för att ni bygger vidare på Influencers of Sweden och stödjer både mig och andra influencers i vårt arbete!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *